Handige tips

Airconditioning in het interieur: hoe maak je de techniek onopvallend?

8views

Moderne huishoudelijke apparaten passen alleen harmonieus in interieurs die zijn gemaakt in hightechstijl of iets dergelijks.

Een kamer ingericht in een klassieke richting kan al bedorven worden door een gewone tv, laat staan door een airconditioner.

Yulia Tychino, design- en interieurexpert van de online editie van BelNovosti, vertelde hoe je een splitsysteem kunt vermommen om het interieur niet te bederven.

Er zijn vier manieren om het probleem op te lossen.

De eenvoudigste

Huishoudelijke apparaten worden vaak wit geverfd – het meest succesvol. Het harmonieert met elke andere kleur en past gemakkelijker in het geheel.

Maar om het splitsysteem te verbergen, is het het makkelijkst om de muur waarop de apparaten zich bevinden – wit te schilderen.

Voor creatieve mensen

Probeer de AC-unit te beschilderen met verf. Kies iets dat zo dicht mogelijk bij de tekening op de muur of bij de stijl van het interieur ligt.

Voor degenen die niet op zoek zijn naar gemakkelijke manieren

Vergelijkbaar met de manier waarop je een sierrooster aan een verwarmingsradiator niet, niet je het blok vast. Hoe geschikt deze optie is, is aan elk individu.

En de laatste optie

Je kunt het aangename met het nuttige combineren als je planken of een plank in de buurt plaatst en daar iets origineels op zet. Zo kun je de aandacht afleiden van de airconditioner.

Eerder vertelden we je waar je een rustruimte kunt maken in een klein appartement.