Handige tips

Baking soda in de vuilnisbak: waarom sommige huisvrouwen het daar zetten

7views

In de keuken wordt elke dag verschillend voedsel gekookt. Tijdens het koken is er veel afval dat bij het vuilnis wordt gegooid.

Helaas kan het vaak onaangenaam ruiken als het afval niet op tijd wordt weggegooid. Het probleem van onaangename geur kan worden opgelost met zuiveringszout.

Zuiveringszout heeft twee belangrijke voordelen. Het staat in bijna elke keuken, maar als dat niet zo is, kost het een aardige duit.

Ook heeft baking soda veel bijzondere eigenschappen die in huis gebruikt kunnen worden om verschillende taken op te lossen, het kan bijvoorbeeld helpen om het huis schoon te maken.

Als het vuilnis dagelijks wordt weggegooid en de emmer wordt omgespoeld met warm water, zullen er waarschijnlijk geen geurtjes ontstaan.

Elke huisvrouw wil haar dagelijkse taken makkelijker maken. Baking soda zal helpen bij het vuilnisemmer probleem.

Het kan de verschijning van onaangename geuren elimineren en de emmer zal niet vaak onder water gewassen hoeven te worden.

Voor deze taak moet je een kleine hoeveelheid zuiveringszout in de bodem van de afvalemmer gieten.

Deze methode werkt echter alleen voor plastic emmers die niet kunnen corroderen.

Als je het in een metalen emmer giet, kan er roest ontstaan. Maar zelfs dat kan vermeden worden.

Je hebt een koffiefilter nodig, waar je zuiveringszout in giet, dichtklapt en tot aan de vuilniszak in de emmer legt. Deze twee methoden zullen helpen om de geur uit de vuilnisemmer te verwijderen.

Eerder vertelden we je hoe je potten schoonmaakt met appels.