Handige tips

De 5 beste en veiligste plekken om geld te bewaren in je appartement: je geld is veilig beschermd

7views

De veiligste plek om je geld te bewaren is op de bank. Maar niet alle mensen doen dit, dus verzinnen ze thuis allerlei verstopplekken om hun geld te bewaren.

Bovendien zijn ze altijd handig als je ze nodig hebt. Het artikel van vandaag gaat over de meest betrouwbare plekken om thuis geld te bewaren.

Verborgen lade in het nachtkastje

Als je thuis een nachtkastje hebt, kun je daarin een verborgen lade maken waarin je geld en waardevolle spullen kunt bewaren.

Het beste is om meubels vanaf het begin uit te rusten met verborgen lades, zodat je ze later niet uit elkaar hoeft te halen.

Wasmachine

Je kunt ook geld verstoppen in een wasmachine. Je hoeft het natuurlijk niet in de trommel te verstoppen.

Je kunt beter een plek kiezen in de buurt van de motor, want daar komt nooit water in. Ze doen het geld in een zakje, verwijderen de achterkant van de wasmachine en leggen het daar.

Valse pijp

Dit is een van de meest betrouwbare plekken om geld te bewaren in de badkamer. Je moet de leidingen in je badkamer inspecteren en er precies zo een kopen.

Dan moet je hem voorzichtig onder de andere leidingen doorleggen zonder hem ergens af te sluiten. De inbrekers zullen nooit weten dat het geld daar verborgen kan zijn.

Stopcontact kluis

Een speciaal kluisstopcontact is een uitstekende plek om je geld te bewaren. Je kunt het zelf maken.

Je moet een klein gaatje in de muur maken ter grootte van het stopcontact en het daar insteken. Om er zeker van te zijn dat niemand iets vermoedt, kun je er een stekker van een bedlampje insteken.

Verlaagd plafond

Veel mensen bewaren graag waardevolle spullen in een verlaagd plafond. Veel waardevolle spullen kunnen daar worden verstopt. Schuif gewoon het paneel terug, verwijder de waardevolle spullen en plaats het paneel weer terug.

Eerder vertelden we je hoe je een badstof handdoek kiest.