Fitness

Een expressshake boordevol proteïne met twee ingrediënten om vijf kilo af te vallen in een week

10views

Het is nooit te laat om af te vallen. Daarom hebben veel mensen ervoor gekozen om op dieet te gaan, ondanks dat de zomer al over de helft is. Beginnen is altijd positief en in korte tijd zul je de eerste veranderingen kunnen opmerken. Maar afgezien van het uiterlijk van je lichaam, zal je gezondheid je er dankbaar voor zijn en dat is het belangrijkste als je begint met een afslankproces.

Met de komst van het mooie weer zijn de inspanningen om gewicht te verliezen. De sportscholen stromen vol en we nemen onze toevlucht tot de beroemde wonderdiëten’ die beloven ons in recordtijd te helpen afvallen.

Het eerste waar je duidelijk over moet zijn is dat wonderen niet bestaan.. Als je wilt afvallen moet je een gezonde levensstijl volgen en aan sport doen, maar, kun je bepaalde voedingsmiddelen gebruiken die je helpen om je doelen sneller te bereiken.

Haver wordt beschouwd als een superfood perfect voor gezond gewichtsverlies. Het heeft een hoog vezelgehalte en helpt het lichaam te zuiveren en de darmtransit te reguleren. Je kunt het op veel manieren consumeren, maar er is er één die speciaal wordt aanbevolen om snel af te vallen.

Met dit recept te bereiden een heerlijke havermout- en appelsmoothie kun je tot wel 5 kilo afvallen in een week. op een gezonde manier en zonder jezelf uit te hongeren.

Ingrediënten om deze afslankshake te maken

 1. 30 gram havervlokken
 2. 1 appel
 3. Een halve citroen of limoen
 4. 1 theelepel kaneel
 5. Water naar smaak

Hoe maak je deze afslankshake

 • Doe de havervlokken, appel, sap van een halve citroen en kaneel in een blender. en voeg water naar smaak toe.
 • Mix alles heel goed en voor het geval het te dik ismeer water toevoegen tot de gewenste dikte is bereikt.
 • Optioneel: Er kan nog meer kaneel bovenop als decoratie.

Als je de calorieën in de rolled oats wilt verminderen, kun je ze een nacht laten weken.

Voordelen van haver-appel smoothie

 • Helpt je te verzadigen dankzij het hoge vezelgehalte.
 • Bevat limoen/citroen, waardoor het meer reinigt en gunstiger is voor gewichtsverlies.
 • Het bevat appel, een vrucht die erg goed is voor gewichtsverlies en die ook zoetheid zal toevoegen dankzij de natuurlijke suiker.

Je kunt deze smoothie het beste bij het ontbijt drinken, omdat het je zal helpen om het je een grote hoeveelheid energie zal geven en je ook de hele ochtend verzadigd zal houden.waardoor je in de loop van de ochtend weinig of niets verbruikt en zelfs minder trek hebt tijdens de lunch.