Recepten

Gebakken tarwekoeken zonder melk of eieren: zuinig en gemakkelijk te bereiden

8views

Wat dacht je ervan om een eenvoudig en heerlijk recept te proberen voor bij de koffie ’s middags? Gebakken tarwekoekjes zijn een onweerstaanbare optie met weinig ingrediënten en eenvoudige bereiding. Knapperig van buiten en zacht van binnen zijn deze beignets ideaal bij de thee of koffie en brengen een moment van smaak en comfort in je namiddag.

Vervolg na publicatie

Ingrediënten:

  • 2 kopjes tarwe
  • 1/2 kopjes water
  • 1/2 kopje suiker
  • 1 snufje zout

Aanwijzingen

  1. Meng in een kom de tarwe, het water, de suiker en het zout tot je een homogeen deeg hebt.
  2. Verhit de olie in een diepe pan tot het heel heet is.
  3. Als het deeg klaar is, vorm er dan kleine bolletjes of pannenkoekjes van.
  4. Bak de knoedels in de hete olie tot ze aan alle kanten goudbruin zijn.
  5. Haal de knoedels uit de pan en leg ze op keukenpapier om de overtollige olie te verwijderen.
  6. Serveer de dumplings warm en knapperig.