Recepten

Hoe je cheesecakes maakt zonder bloem en kippeneiwit: een eenvoudig recept – velen zullen het lekker vinden

6views





Veel huisvrouwen zijn ervan overtuigd dat je geen cheesecakes kunt maken zonder bloem.

Dat is een grote vergissing.

Integendeel, bloem kan de kwaliteit van cheesecakes merkbaar bederven, omdat je dan geen heldere wrongelsmaak krijgt, merkt de expert van de online editie “BelNovosti” op het gebied van koken en kok Julia Arkhipova op.

Hoe kook je een gerecht zonder kippeneiwit en bloem

Het eerste wat je moet doen is de kwark kiezen. Het moet van goede kwaliteit zijn en lekker smaken. Als het product een duidelijke zuurheid heeft, kun je beter met een ander product koken.

Begin het dan te prakken met een vork. Het is goed om op te merken dat de wrongel ook niet nat mag zijn. Daarna wordt aanbevolen om de wrongel naar een vleesmolen te sturen. Velen zullen verrast zijn door deze aanbeveling, maar de textuur van de cheesecakes zal magisch zijn.

Voeg de juiste hoeveelheid suiker toe, een klein snufje zout en vanille-extract indien gewenst. Roer door elkaar. Voeg vervolgens voor elke 300 gram wrongel een kleine eetlepel griesmeel toe.

Het enige wat overblijft is de kippendooier toevoegen, de bereiding doorroeren en beginnen met het bakken van de cheesecakes.

Eerder vertelden we je waar je je kip mee moet invetten voor een verrukkelijk korstje.