Recepten

Lekker kaneel dessert op een stokje – Heel gemakkelijk te bereiden!

4views

Op zoek naar wat inspiratie voor een lekkere, zoete plek na je middagkoffie? In dat geval ben je hier aan het juiste adres! Vandaag gaan we samen een bladerdeeg dessert op een stokje maken. Dankzij het bijgevoegde fotorecept en de video-instructies is de bereiding heel eenvoudig en tijdbesparend.

Hebben we je bereikt met dit nieuws? Laten we samen een bladerdeeg dessert op een stokje maken!

Je kunt ook meer leuke recepten vinden op onze Facebookpagina Prima Kuchařka.

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze bosbessentaart!


Een geweldig recept voor een toetje op een stokje:

Wat hebben we nodig:

  • 800 g bladerdeeg
  • 50 g abrikozenjam
  • 1 ei
  • 50 g suiker
  • 10 g kaneel

Hoe te werk gaan:

1) Besmeer een plak bladerdeeg met jam en dek af met een tweede plak bladerdeeg.

bliksemsnelle bereiding - probeer deze lekkernij eens zonder spies!

2) Snijd repen van gelijke grootte.

bliksemsnelle bereiding - probeer deze lekkernij eens zonder spies!

3) Draai de reepjes gewoon in elkaar en prik ze op een satéprikker.

bliksemsnelle bereiding - probeer deze lekkernij eens zonder spies!

4) Leg ze dan op een bakplaat en bestrijk ze met ei.

bliksemsnelle bereiding - probeer deze lekkernij eens zonder spies!

5) Bestrooi vervolgens met suiker gemengd met kaneel.

bliksemsnelle bereiding - probeer deze lekkernij eens zonder spies!

6) Bak ongeveer 20 minuten op 180 graden.

bliksemsnelle bereiding - probeer deze lekkernij eens zonder spies!

VIDEO-INSTRUCTIES VOOR DESSERT OP EEN SPIES: