Recepten

Recept voor het paasdiner: lamsmedaillons met tomaten van chef Jakob Hausmann

6views

Als je indruk wilt maken op je familie en gasten tijdens het paasdiner, probeer dan eens Lammedaillons met tomaten van chef-kok Jakob Hausmann, een uniek recept aanbevolen door Click!

Chef Jakob Hausmann is niet alleen een grote fan van in de pan gebakken lamsvlees, maar heeft zich ook gespecialiseerd in de bereiding ervan sinds hij naar Roemenië is verhuisd. Zijn recept “Lammedaillons met tomaten” is precies goed voor de paasmaaltijd.

Ingrediënten

Voor vier porties heb je de volgende ingrediënten nodig:

8-10 stukken lamsmedaillons

8-10 plakjes rauwe ham

150 gram geitenkaas (hard, in plakjes)

3 teentjes knoflook

1 teentje knoflook

3 eetlepels olijfolie

2 vlezige tomaten

8-10 takjes rozemarijn

8-10 takjes tijm

Zout

Piper

8-10 houten tandenstokers

Hoe te bereiden

Stamp de lamsmedaillons een beetje plat.

Snijd de teentjes knoflook in dunne plakjes. Bedek elk medaillon met 1-2 plakjes knoflook.

Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en schik op de medaillons. Rijg er vervolgens een takje rozemarijn aan.

Volledig recept, in Klik!