Handige tips

Transformeer je tuin zonder de bank te breken met een voordelige pergola

23views

Als een parasol niet meer genoeg is om beschutting te bieden tegen de zomerzon, is een pergola een interessant alternatief. Deze heeft het voordeel dat hij vast en stevig is, en kan op de meeste buitenlocaties worden geïnstalleerd. Je hoeft alleen maar het juiste model te kiezen voor jouw huis en voor wat jij wilt! We hebben drie pergolamodellen voor je geselecteerd voor verschillende prijzen, met speciale aanbiedingen.

Ontdek hier meer de beste actuele aanbiedingen voor pergola’s

3 afgeprijsde pergola’s voor levering aan huis

De website Vente-Unique biedt de Izeda aangebouwde pergola met schuifdak aan voor €1129,99 in plaats van €1199,99. Dit model heeft een oppervlakte van 12 m² en biedt bescherming tegen zowel hitte als regen. Het dak van de pergola heeft schuiframen die je eenvoudig kunt openen en sluiten met de meegeleverde stok.

De Stockholm pergola van grijs aluminium en polycarbonaat is momenteel verkrijgbaar voor €299 in plaats van €3329 bij Mon Aménagement Jardin. Dit model is ontworpen om tegen een huis aan te leunen. De pergola heeft versterkte aluminium profielen en gegalvaniseerde stalen verbindingsstukken. Er zijn verschillende maten beschikbaar.

Tot slot is de Avila Graphite bioklimatologische pergola verkrijgbaar bij Hespéride voor 1999 euro. Hij heeft een oppervlakte van 12 m² en hoeft niet tegen een muur geplaatst te worden. Het dak heeft verstelbare lamellen die je kunt verstellen met een zwengel. Zo kun je licht binnenlaten als je dat wilt.