Handige tips

Tuin- en terrasopruiming: 2 bewerkingen die je niet mag missen voordat de voorraad op is

17views

De zomer staat voor de deur! Als je nog niet hebt geïnvesteerd in de tuinmeubelen van je dromen, op zoek bent naar het perfecte zwembad om te installeren of op zoek bent naar materialen om een hek rond je huis te bouwen, dan hebben we goed nieuws voor je. Cdiscount en Castorama hebben allebei een voorraadopruiming gelanceerd speciaal voor de wereld van tuinieren. Honderden producten zijn momenteel in de aanbieding op beide sites, met items die beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. Hier zijn de aanbiedingen die je niet wilt missen!

Alle Castorama uitverkoopaanbiedingen

Alle opruimingsaanbiedingen bij Cdiscount

Tuin- en terrasopruiming bij Castorama

Castorama biedt de Weber Spirit II E-220 gasbarbecue aan voor €419,30 in plaats van €599, de Jaz vrijstaande gazebo voor €291,85 in plaats van €449 en de Gardena ComfortCut edger voor €101,15 in plaats van €119. De meeste kortingen gelden als je het product in je winkelmandje legt: aarzel niet om dat te doen om een idee te krijgen van de uiteindelijke prijs.

Top Castorama opruimingsaanbiedingen:

Tuin opruiming uitverkoop bij Cdiscount

Cdiscount biedt het Vegas tuinhuisje van 5,29 m² aan voor €299 in plaats van €598, de Keter Emily opbergbox van hars voor €44,99 in plaats van €78,85 en de Lino lage tuinmeubelset van Habitat et Jardin voor €129 in plaats van €234,55. In sommige gevallen kun je een percentage van de prijs besparen als je lid bent van Cdiscount à volonté.

Top Cdiscount opruimingsaanbiedingen :