Recepten

Wat toe te voegen aan gehaktknoedels voor sappigheid: niet alle huisvrouwen weten het – de beste opties

10views





Zelfgemaakte knoedels zijn bij velen echt favoriet.

Ze zijn smaakvol en hartig.

Het belangrijkste is echter om de vulling sappig te maken, legt chef-kok Yulia Arkhipova uit, een expert bij de online publicatie BelNovosti.

Wat toe te voegen aan gehakt

IJs

Deze beroemde truc zorgt ervoor dat de knoedels ongelooflijk luchtig, licht en lekker worden. De vulling wordt onuitsprekelijk sappig.

Voeg gewoon een lepel gemalen ijs toe voordat je de dumplings vormt.

Worst

Een stukje reuzel is nooit overbodig als het gaat om gerechten op basis van gehakt. Lekker en sappig spek zal niet alleen sappigheid toevoegen aan de knoedels, maar ze ook lekkerder maken.

Boter

Bevroren boter heeft een soortgelijk effect en moet van tevoren worden geraspt. De vulling zal sappig en mals worden.

Om te voorkomen dat de knoedels te vet worden, probeer je de boter en reuzel voorzichtig in kleine porties toe te voegen.

Eerder hebben we het gehad over wat je kunt vervangen voor brood in gehaktballetjes.