Handige tips

Welke tekens worden geassocieerd met de orchidee: waar zet je geen bloem in huis?

6views

Omens en bijgeloof hebben op verschillende manieren betrekking op zo’n bloem als een orchidee.

In een aantal culturen wordt deze bloem gezien als een positief geladen plant.

Men gelooft dat als iemand een orchidee krijgt, hij zijn diepste gevoelens en oprecht respect wil uitdrukken. Maar er zijn nog een paar bijgeloven die duidelijkheid kunnen scheppen over hoe je met de bloem moet omgaan.

Negatieve Orchideeën

Het eerste belangrijke voorteken zegt dat de orchidee niet wordt aanbevolen voor mannen om in huis te houden.

Omdat ze wordt beschouwd als een primair vrouwelijke bloem en het persoonlijke leven van een jonge man kan bederven, bijvoorbeeld door te gehecht te raken aan zijn moeder.

Het wordt ook afgeraden om de bloem in de slaapkamer van de echtgenoten te plaatsen.

Er zijn nog een paar spreekwoorden die je helpen om contact te maken met de bloem.

Het wordt als een slecht voorteken beschouwd als een meerdere een plant cadeau krijgt van een ondergeschikte.

Vooral als hij geen respect heeft voor het management of als er onlangs ruzie is geweest.

Als de ondergeschikte op het moment van de gift de leidinggevende kwaad wil doen, kan de wens gemakkelijk uitkomen.

Naast slapeloosheid en woedeaanvallen kan de bloem een intiem leven ruïneren.

De plant wordt door velen beschouwd als een energievampier. Het absorberen van de positieve energie van de plant is schadelijk voor de gezondheid van haar gastheren. In de aanwezigheid van de bloem kunnen alle gezinsleden emotioneel ongemak en algemene vermoeidheid voelen.

Het wordt als een slecht teken beschouwd als iemand de orchidee van iemand anders in huis haalt. Volgens de geloofsovertuigingen raakt de bloem sterk gehecht aan de vorige eigenaars en verdraagt ze een verandering van omgeving niet goed.

Als gevolg van stress kan de bloem de nieuwe eigenaar schaden tot het punt van energievermoeidheid, hoofdpijn en andere negatieve momenten.

Bij de aanschaf van een orchidee is het belangrijk om onderzoek te doen naar de bijzonderheden van de soort. Een aantal van de bloesems hebben een aangename geur die werkt als een slaappil op een persoon.

Positieve karaktereigenschappen

Hoewel de orchidee wordt beschouwd als een controversiële bloem, zijn er veel meer positieve eigenschappen te vinden in historische kronieken.

Vanwege het feit dat orchideeën worden beschouwd als een vrouwelijke plant, helpen ze dames vrouwelijke energie en algehele charme te behouden. Ook kan de orchidee de gezondheid van een meisje bevorderen.

Met de juiste verzorging kan de plant een huisamulet worden voor een vrouw. De bloem helpt om je potentieel te onthullen en je talenten te verbeteren, om jezelf te realiseren op de gekozen werkterreinen.

Als de plant gezond is, zal hij het huis vullen met positieve energie. Ze zal afgunstige en ongewenste mensen, manipulators en agressors afweren, zelfs als het familieleden zijn.

Er zijn volksverhalen dat de orchidee geheime vijanden hoofdpijn kan bezorgen. Daarom moet de eigenaar van de plant, als er verdenkingen zijn over iemand, de toestand van de plant in de gaten houden.

Als de baas op het werk buitensporig veeleisend is, dan moet de vrouw om haar karakter te verzachten hem een orchidee met goede bedoelingen geven.

Als een vrouw een orchidee krijgt van een man, vooral van iemand voor wie ze sympathie voelt, dan betekent dit dat er sprake is van wederkerigheid van gevoelens en ernst van intentie.

Ondanks de vele positieve punten moet de plant niet op een rustplaats worden gezet. Vanwege haar nachtelijke activiteit kan de orchidee een negatief effect hebben op de gezondheid en het seksuele potentieel van de eigenaar.

De ideale plaats voor de plant

Als je de basistekens hebt uitgezocht, is het de moeite waard om uit te zoeken waar je de bloem precies in huis kunt plaatsen.

Als je de orchidee in de zuidelijke of zuidoostelijke sector zet, brengt ze rijkdom en overvloed in huis. In het ideale geval is de plant rood en staat hij in het werkgebied in de juiste sector.

De zuidwestkant en een roze orchidee die daar geplaatst wordt, zal helpen om persoonlijke relaties te herstellen en te stabiliseren.

De witte plant zal de bewoners van de kamer helpen hun gezondheid en energietoon te behouden.

Voor de beste combinatie van energieën kunnen meerdere kleuren van verschillende tinten in dezelfde sector worden gerangschikt.

Deze tips zullen je helpen om je te verbinden met een controversiële bloem als de orchidee.

Waarschuwing. De redactie van de online editie “BelNews” waarschuwt: waarzeggerij, paragnosten, astrologie, numerologie, esoterie, chiromantie zijn geen wetenschappen. Informatie in dergelijke materialen is vaak vermakelijk, dus neem het niet serieus, maar alleen als een waarschijnlijkheid van gebeurtenissen. Iedereen kan zijn eigen lot veranderen als hij dat wil en probeert.

Eerder vertelden we over hoe je de kwaliteit van wassen kunt verbeteren met speciale toevoegingen.