Handige tips

Ze hadden oude plastic watertanks naar de tuin gebracht: in een paar uur tijd maakte hij er een prachtige decoratie van!

7views

Toen een niet nader te noemen man drie oude IBC plastic vaten in zijn achtertuin bracht, tikte zijn vrouw alleen maar tegen haar voorhoofd. Ze beschouwde de plastic watertanks als oude troep die ruimte in beslag nam die anders geschikt zou zijn voor bijvoorbeeld een zwembad. Hoe dan ook, toen de man klaar was met zijn werk, kon ze haar ogen niet geloven, want de gewone oude tanks waren in een paar dagen omgetoverd tot het pronkstuk van hun tuin.

Bekijk zelf hoe het hele proces van de briljante transformatie van de tanks in tuinvijvers verliep. We laten je ook andere geweldige ideeën zien om van een oude plastic watertank een prachtige decoratie te maken. Je kunt er zelfs een zomerzwembad van maken.

Als je het artikel over het omtoveren van oude plastic watertanks leuk vindt, vergeet het dan niet te delen met je vrienden die het zeker ook leuk zullen vinden. Je kunt ook het artikel over bloemdecoraties voor tuin en erf bezoeken.